Lappeenranta

REIM Lappeenranta Oy muuttaa kesällä 2013 Rakuunamäelle

Kirjoitettu 15.02.2013 kello 09:02 (muokattu 15.02.2013 kello 10:20)

REIM Lappeenranta Oy sekä REIM Group Oy:n Lappeenrannassa oleva pääkonttori, REIM Kiinteistönvälitys Oy sekä Tilikarelia Oy ovat 15.2.2013 solmineet Kirsi-Kiinteistöt Oy:n kanssa vuokrasopimuksen, jonka mukaan yritykset muuttavat Rakuunamäellä sijaitsevaan Kiinteistö Oy Lappeenrannan Rakuunakasarmiin.

Kiinteistön osoite on Väinö Valveen katu 2, 53900 LAPPEENRANTA. Yhtiömme toimitilat sijaitsevat 1. kerroksessa.

Tämä viimeksi Oikeustalona tunnettu kiinteistö on rakennettu 1890 ja alun perin se rakennettiin suomalaisella rakennustaidolla kasarmikäyttöön. Rakennus edusti aikanaan korkeatasoista valtion rakentamista. Kasarmina rakennus toimi aina vuoteen 1993 saakka jatkaen saneerauksen jälkeen Oikeustalona vuodesta 1996 alkaen. Parhaillaan tässä arvokiinteistössä on käynnissä täydellinen saneeraus, joka valmistuu vaiheittain kuluvan vuoden syksyyn mennessä. Kirsi-Kiinteistöt Oy omistaa kokonaan Rakuunakasarmin kiinteistön.

REIM Lappeenranta Oy muuttaa kiinteistöön sen jälkeen, kun käynnissä oleva tilinpäätöskausi on saatu päätökseen ja tulipalossa tuhoutunut asiakirja-aineisto on tarpeellisilta osin saatu uudistettua. Toiminta siirtyy Rakuunamäelle kuitenkin viimeistään 1.8.2013 alkaen. Tiedotamme myöhemmin tarkemmista aikatauluista erikseen.

Parhaillaan yrityksemme toimii Kauppakeskus Galleriassa, osoitteessa Kauppakatu 40, jossa Keisarinaseman tulipalon jälkeen olemme voineet jatkaa isännöintitoimintaamme käytännössä ilman keskeytystä. Näissä tilapäissä toimitiloissa REIM Lappeenranta Oy on lisäksi aloittanut toimenpiteet tulipalon aiheuttamien vaikutusten korjaamiseksi.

Asiakasyhtiöiden tilinpäätöksien laatiminen on parhaillaan käynnissä ja isännöitsijät ovat voineet aloittaa koko kevään kestävän tiiviin kokouskautensa. Joiltain osin kokouksia voidaan joutua pitämään hieman totuttua myöhemmin, mutta kuitenkin lain määräämässä aikataulussa.

REIM Group Oy, Tilikarelia Oy ja REIM Kiinteistönvälitys Oy muuttavat Rakuunakasarmin 3. kerrokseen 1.5.2013.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Kari Peltola, puh. 0207 438 439, kari.peltola@reimgroup.com

 

« Palaa takaisin

Näytä