Julkiset tiedotteet (internet)

REIM Hämeenlinna on Luotettava Kumppani

Kirjoitettu 01.01.2013 kello 12:33 (muokattu 01.01.2013 kello 12:33)

REIM Hämeenlinna Oy on rekisteröitynyt Luotettava Kumppani palveluun. Palveluiden tilaaja on vastuussa siitä, että toimittajat noudattavat tilaajavastuulakia. Tilaajavastuu.fi koostaa tilaajavastuulain edellyttämät tiedot ja pitää ne Luotettava Kumppani -ohjelman avulla ajan tasalla.

Tilaajavastuu.fi sivuilta löytyy pikatarkistus https://www.tilaajavastuu.fi/pikatarkistus , josta voi tarkistaa tilaajavastuulain mukaisten velvoitteiden toteutumisen hakemalla yrityksemme nimellä eli REIM Hämeenlinna Oy. Koska REIM Group on sitoutunut harmaan talouden osalta nollatoleranssiin, suosittelemme tietojen tarkistamista, vaikka lain mukainen selvitysvelvollisuuden hinta ei täyttyisikään.

Laki tilaajan selvitysvelvollisuudesta ja vastuusta ulkopuolista työvoimaa käytettäessä eli ns. tilaajavastuulaki koskee urakkasopimusten lisäksi myös isännöintiyritysten ja taloyhtiöiden välisiä sopimuksia. Tilaajavastuulain mukaan työn tilaajan on selvitettävä toimittajan taustatiedot, jotka eivät saa olla yli kolme kuukautta vanhoja. Selvitysvelvollisuus koskee työsuhteita, urakoita ja sopimuksia, joissa työn arvo ilman arvonlisäveroa on yli 7500 euroa.

 

« Palaa takaisin

Näytä