Julkiset tiedotteet (internet)

REIMin chat auttaa asiakkaita

Kirjoitettu 28.12.2018 kello 14:17 (muokattu 28.12.2018 kello 14:17)

REIM Isännöinnillä on ollut chat-palvelu noin vuoden ajan käytössä. Kokemukset ovat olleet myönteiset, niin asiakkaille kuin REIMillekin.

Chat löytyy verkkopalvelun osoitteesta reim.fi arkisin klo 9 15, usein myös tuntia pitempään. Sivun oikeassa reunassa on vihreä Avaa chat -laatikko. Sitä klikkaamalla voi REIMille kirjoittaa kysymyksensä tai kommenttinsa, ja vastauksen saa saman tien. Jatkokysymyksiäkin on helppo esittää.

Chatia hoidetaan keskitetysti. REIM Lahden toimisto palvelee kaikkia REIMIn asiakkaita, kaikilla 12 paikkakunnalla.

Kiinteistösihteeri Minna Marttisen mukaan asiakkaiden kysymykset vaihtelevat laidasta laitaan.

-          Tyypillisiä kysymyksiä ei oikeastaan ole. Chatissa asiakas voi kysyä ja kirjoittaa mitä vain. Useimmiten viestit liittyvät esimerkiksi muuttoilmoituksen tekemiseen, isännöitsijäntodistuksiin ja laskutukseen tai vaikkapa autopaikkoihin, kertoo Marttinen.

Asiakaspalvelusta vastaava Marttinen hoitaa paljon asiakkaiden asioita myös puhelimella. Molemmilla välineillä on hyvät puolensa.

-          Chatissa on enemmän aikaa reagoida asiakkaan kysymyksiin ja viesteihin. Joskus chatin kautta tulee jopa vaikeampia kysymyksiä kuin puhelimella.

-          Chat on nykyaikaa ja ohjelma toimii hyvin. Joskus haemme vastauksen soittamalla REIMin toiseen toimistoon ja varmistamme asiat sieltä, koska toimistoilla on erilaisia tapoja toimia. Tietoa haetaan myös netin eri palveluista ja Googlesta, Marttinen kertoo.

Asiakkaan ja REIMin kannalta chat toimii parhaiten silloin, kun asiakas voidaan ohjata eteenpäin REIMin verkkopalvelussa. Jos asiakas haluaa tietää, kuka on isännöitsijä, missä tehdään muuttoilmoitus, miten tilataan isännöitsijäntodistus, chat on hyvä väline saada vastaus.

Ihan kaikkeen ei chat-palvelu sentään taivu. Maksuasioita sillä ei voi hoitaa, koska chatissa ei ole tunnistautumista. Toki chatin kautta voi pyytää näihinkin asioihin apua.


 

« Palaa takaisin

Näytä