Julkiset tiedotteet (internet)

Jarkko Tolonen REIM Lahden toimitusjohtajaksi

Kirjoitettu 28.12.2018 kello 14:15 (muokattu 23.01.2019 kello 10:03)

REIM Lahti Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty 1.1.2019 alkaen Jarkko Tolonen.

Tolonen, 43, on työskennellyt REIM Lahden isännöintipäällikkönä 1,5 vuoden ajan. Sitä ennen hän oli REIM Lahdella isännöitsijänä. Työuraa REIMillä on kuusi vuotta. Hänellä on työkokemusta myös rakennustoimialalta ja kiinteistövahinkojen asiantuntijana.

Tolonen on suorittanut IAT- sekä ITS-TEK -tutkinnot.

  • Isännöinti on toimialana muuttumassa ja kehittymässä voimakkaasti. REIM Lahden toimintojen kehittämiseen ison isännöintiyrityksen voimavarat antavat hyvät mahdollisuudet. Digitalisaatio on tulossa. REIM tarjoaa asiakkaille taloyhtiösivut ja älypuhelinsovelluksen tämä on oikea kehityssuunta, Tolonen sanoo.

Hänen mielestään isännöinnin on oltava ennen kaikkea asiakaspalvelulähtöistä. Taloyhtiöiden ja asukkaiden on saatava tietoa asumisesta ja omasta taloyhtiöstä mahdollisimman helposti.

  • Kiinteistön arvon säilyttäminen on tärkeää. Hyvä isännöinti huolehtii yhdessä taloyhtiön hallituksen kanssa suunnitelmallisuudesta ja ylläpidosta pitkällä tähtäimellä.

Tolosen tärkeimmät harrastukset ovat luonnossa liikkuminen, veden äärellä oleminen, johon myös kalastus uistimella ja mato-ongellakin kuuluu. Loppukesästä Tolonen kävi golfkurssin. Pelit alkavat keväällä Messilän kentällä. Uimisen palauttaminen harrastuksiin kuuluu tavoitteisiin.

REIM Lahden nykyinen toimitusjohtaja Saija Hellgren jatkaa REIM-konsernin toimitusjohtajana.

Hellgren keskittyy REIMin liiketoiminnan ja palvelujen kehittämiseen sekä laajentamiseen.

 

« Palaa takaisin

Näytä