Julkiset tiedotteet (internet)

REIM panostaa läpinäkyvyyteen

Kirjoitettu 25.04.2018 kello 12:23 (muokattu 25.04.2018 kello 12:23)

Maaliskuun lopun uutisissa kerrottiin lappeenrantalaisen isännöitsijän kavaltaneen taloyhtiöiltä yli 100 000 euroa. Isännöitsijä tuomittiin yli kahden vuoden vankeuteen seitsemästä törkeästä kavalluksesta, 14:stä kavalluksesta ja kolmesta väärennöksestä.

REIM Groupissa tällainen ei ole mahdollista.

  • Olemme jo vuosia panostaneet merkittävästi toiminnan läpinäkyvyyteen, kehittäneet toimintaamme ja investoineet teknisiin järjestelmiin. Meillä laskut kulkevat kolmen ihmisen kautta, joten kenelläkään ei ole mahdollisuutta siirtää rahaa itselleen tai ylipäätään käsitellä laskuja yksin, sanoo REIM Groupin toimitusjohtaja Saija Hellgren.

Läpinäkyvyyden kehittäminen on ollut määrätietoista. Maksujen käsittely on jo nyt läpinäkyvää yhtiön sisällä, ja se on laajenemassa nopeasti myös asiakkaille.

  • Jo nyt useat taloyhtiöt voivat nähdä maksuliikenteensä. Järjestelmää kehitetään koko ajan. Uskon, että vielä tämän vuoden aikana kaikkien asiakkaidemme hallitusten puheenjohtajat voivat saada tunnukset ja päästä näkemään laskut, Hellgren sanoo.

Hänen mukaansa REIM on kieltänyt esimerkiksi kaikki kassamaksut kokonaan.

  • Olemme tehneet kaiken mahdollisen, ettei REIMissä Lappeenrannan tapauksen kaltainen ole mahdollista. Tätä työtä on tehty jo pitkään, ja tehdään jatkuvasti.

Hellgren muistuttaa, että REIM on valtakunnallinen, 12:lla paikkakunnalla toimiva yritys. Suuren yrityksen etuja on, että järjestelmät pystytään pitämään turvallisina ja läpinäkyvinä.

  • REIM kuuluu myös ISA-järjestelmän piiriin. Se on yksi laadun tae. Järjestelmässä on kova kriteerit ja kerran vuodessa ulkopuolinen tarkastaja käy läpi toimintamme, Hellgren kertoo.

 

« Palaa takaisin

Näytä