REIM Lahti

Paras kumppani

Yrityksemme ammattitaito perustuu pitkäaikaiseen kokemukseen isännöintialalta. Hoidamme työmme nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Tarjoamme monipuolisia palvelukokonaisuuksia turvaten kiinteistön arvon säilymisen ja valvomme taloyhtiönne etua sopimusasioissa. Asiakkainamme on asunto-osakeyhtiöitä, kiinteistöyhtiöitä, säätiöitä sekä yksityisiä henkilöitä.

Takaamme ammattitaitomme henkilökunnan jatkuvalla kouluttamisella. Toimistomme on Lahden ydinkeskustassa ja avoinna maanantaista torstaihin 09:00-16:00 ja perjantaisin 09:00-15:00. Meillä on isännöitsijöiden loma-ajoiksi järjestetty päivystys, joten palvelumme toimii läpi vuoden.

Isännöintimme kattaa hallinnon, kirjanpidon, tilinpäätöksen, yhtiökokoukset, budjetit, isännöintitodistukset ja palkanlaskennan. Tarjoamme taloyhtiöille käyttöön toimivat kotisivut.

Olemme ISA-auktorisoitu isännöintitoimisto. Me olemme sitoutuneet noudattamaan isännöinnin eettisiä ohjeita.

 

Uutiset

 

REIM Lahti tarjoaa seuraavia palveluita asiakkailleen:

Isännöinti

Isännöinti on yhteistyötä ja asioiden organisointia kiinteistöjen eri käyttäjien tarpeiden mukaan. Ammattitaitoisella isännöitsijäyrityksellä on merkittävä rooli siinä miltä kiinteistö näyttää, mikä on sen kunto ja toisaalta kuinka tyytyväisiä asukkaat ja käyttäjät ovat. Ammattitaitoinen isännöintiyritys myös kouluttaa asiakasyhtiöiden hallituksen jäseniä.

Kiinteistömanagerointi

Toimitiloilla sijoituskohteena on erityispiirteitä, joilla ne eroavat muista sijoitusmuodoista. Manageerauksen osalta REIM-ryhmässä on hoidossa sekä paikallisten että suurten suomalaisten toimijoiden kohteita. Palvelumme lähtökohta on aina huomioida kunkin asiakkaamme toiveet ja tarpeet sekä räätälöidä sen mukaan asiakkaamme tarvitsema, sopiva palvelupaketti.

Hoidossa on tällä hetkellä mm. liike- ja erikoiskiinteistöjä, joissa palveluumme kuuluu perinteisten isännöintipalvelujen lisäksi mm. vuokralaisten hankinta, vuokratuottolaskelmat, sijoitetun pääoman tuoton laskenta sekä kannattavuusanalyysit.

Taloushallinto

REIM-ryhmä tarjoaa taloushallinnon palveluja Suomessa. Palvelupaketit räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaan.

REIM-ryhmästä saat palvelukseesi asiantuntevat ja liikekirjanpitoon kouluttautuneet taloushallinnon ammattilaiset. Taloushallinnonpalveluihin kuuluu muun muassa kirjanpito-, reskontra-, laskutus-, palkanlaskenta-, maksuliikenne- ja verotuspalvelut.

Vuokrasopimusten hoitopalvelut

Löytyykö kiinteistöstänne vuokrakohteita?

Ei huolta, meiltä saat vuokrasopimusten hoitopalvelut näille kohteille. REIM -ryhmä huolehtii sopimusten tekemisestä, vuokranvalvonnasta, sekä tarvittaessa perinnästä. Kohde voi olla liiketila, asuinhuoneisto tai jokin erikoisempi vuokrattava tila. Näiden tilojen hallinta on varmoissa ja turvallisissa käsissä REIMillä!

Ensisijaisesti pyydämme teitä ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 0207 438 570 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu.lahti@reim.fi.

020 puheluiden hinnoittelun löydätte tästä viestintäviraston hinnastosta. »


		
 
 
Näytä