Tilikarelia Oy

Vahvan ja luotettavan palvelun tilitoimisto

Tilikarelia Oy on nykyaikainen ja osaava tilitoimisto. Tilikarelia on perustettu vuonna 1975. Yli 40 toimintavuoden tuoman kokemuksen ja asiantuntevan henkilöstön ansiosta Tilikarelia on turvallinen vaihtoehto yrityksesi taloushallinnon ulkoistamiseen. Olemme Taloushallintoliiton hyväksymä ja valvoma tilitoimisto.

Kaiken toimintamme lähtökohtana on asiakkaan etu. Panostamme asiakasyritystemme kannattavuuden ja kilpailukyvyn kehittämiseen taloushallinnon saralla. Kun huolehdimme yrityksenne taloushallinnosta, voitte keskittyä täysipainoisesti ydinliiketoimintaanne. Korkeatasoiset laskenta- ja taloushallinnon palvelut antavat Teille ja yrityksellenne menestymisen eväät.

Käytössämme on taloushallinnon ohjelmistot Visma Fivaldin sekä Visma Netvisor. Linkin Visma Fivaldin sisäänkirjautumiseen löydät minun taloushallintoni painikkeesta.

Tilikarelia kuuluu Bisnode Finland Oy:n luokittelemaan AAA -ratingluokkaan.

 

Uutiset

Tilikarelia Oy tarjoaa seuraavia palveluita asiakkailleen:

Täyden palvelun tilitoimisto

TILITOIMISTOPALVELUT
TALOUSHALLINNON ASIANTUNTIJAPALVELUT

Räätälöimme yksilöllisen palvelukokonaisuuden ottaen huomioon asiakkaan erityispiirteet ja tarpeet. Meillä on käytössä nykyaikaiset sähköiset työmenetelmät. Ammattitaitomme riittää niin pienen kuin suurenkin asiakkaan taloushallinnon hoitamiseen. Voimme toimia yksittäisissä hallinnollisissa tehtävissä tai ottaa vastuun laajastakin tehtäväkentästä. Tarjoamme myös taloushallinnon kokonaisvaltaista ratkaisua Controller – palveluna.

Jätä tarjouspyyntö »

Ensisijaisesti pyydämme teitä ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 020 749 7340 tai.

020 puheluiden hinnoittelun löydätte tästä viestintäviraston hinnastosta. »


		
 
 
Näytä