englantivenäjä

Asiakkaaksi REIMille

Miksi REIM?

Osakkaiden sijoitus taloyhtiön osakkeisiin on elämän tärkeimpiä ja kalleimpia sijoituksia. REIM:n ammattitaitoisella isännöinnillä sijoitusten arvo säilyy ja kohoaa.reimgroup_rgb

Ensisijaisen tärkeää on hyvä yhteistyö yhtiön hallitusten jäsenten kanssa, käyttäen apuna nykyaikaisia työkaluja kuten kulutusseuranta, kuntoarviot ja pitkän tähtäimen korjaussuunnitelmat. Näiden työkalujen avulla pystytään pitämään myös osakkaiden asumiskustannukset kohtuullisina vuosia eteenpäin.

Ammattitaitomme näkyy asiakastyytyväisyystutkimuksissa, jotka Suomen Isännöintiliitto ry:n ja Promenade Research suorittavat joka toinen vuosi asiakasyhtiöidemme hallituksen jäsenille. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on aina saanut keskitasoa paremmat arvosanat.

 

Saat paikallisesti kaikki palvelut kirjanpidosta ja kiinteistösihteeristä isännöintiin.

Koska taloyhtiösi ja kotisi sijaitsevat kiinteästi paikkakunnallasi on tärkeää että voit saada asumiseen liittyvät palvelut paikallisesti ja voit tarvittaessa käydä tapaamassa esimerkiksi taloyhtiön kirjanpitäjää henkilökohtaisesti. Me REIMIssä hoidamme paikallisesti kaikki taloonne liittyvät tehtävät, isännöinnistä kirjanpitoon.

Saat valtakunnallisen konsernin tietotaidon ja tuen käyttöösi.

Vaikka olet tehnyt sopimuksen paikallisen yhtiömme kanssa, saat kuitenkin valtakunnallisen konsernimme tietotaidon ja tuen käyttöösi sekä uudenaikaiset tietojärjestelmät ja kaikki tämän päivän vaatimukset täyttävät informaatiokanavat.

Saat yhteistyöverkoston vakuutusten kilpailuttamisesta energianhankintaan.

Koska olemme valtakunnallisesti toimiva yritysryhmä, on meillä mahdollisuus saada asiakkaillemme hyviä etuuksia kuten vakuutusten, sähkön ja urakoitsijoiden kilpailuttamisesta.
Valtakunnallinen yhteistyöverkosto koostuu sekä paikallisista yrityksistä että suurista tunnetuista toimijoista.

Saat verkkosivut omalle taloyhtiöllesi ja siihen liittyvät palvelut.

Tarjoamme jokaiselle hoitamallemme taloyhtiölle omat verkkosivut joista löytyy paljon tietoa asumiseen liittyen. Lisäksi taloyhtiön hallitukselle on varattu oma suojattu osa josta he pystyvät seuraamaan mm. talon kulutustietoja sekä huoltotapahtumia ja vikailmoituksia. Hallituksen käyttöön tallennamme sivuille esimerkiksi pöytäkirjat ja talousraportit.

Saat kilpailukyisen ja kustannustehokkaan palvelun yhtiöllesi.

Koska REIMissä on vuosien kokemus töiden järjestelystä sekä uusimmat työkalut ja tietojärjestelmät pystymme tarjoamaan isännöintipalvelua hyvin kilpailukykyiseen hintaan taloyhtiöllenne laadusta tinkimättä, itse asiassa saat paljon laajemman palvelun kuin mihin mahdollisesti olet tottunut.

Saat riippumattoman ja täysin yksityisesti omistetun isännöintipalvelun.

Me REIMissä työskentelemme yksityisesti omistetussa yhtiössä, jolloin myös olemme valmiita keskustelemaan paikallisesti yhtiönne tarpeista ja palvelumme sopivuudesta juuri Teille. Poiketen monesta muusta isännöintialan toimijasta olemme täysin riippumattomia muista yrityksistä kuten pankeista, vakuutusyhtiöistä, huoltoyhtiöistä sekä urakoitsijoista ja voitte itse valita itsellenne sopivat yhteistyökumppanit mikäli ette yhteistyöverkostostamme löydä juuri teille sopivaa vaihtoehtoa.

Saat ISA auktorisoidun yrityksen laadukkaan työn.

Koko REIM ryhmälle on myönnetty ISA-auktorisointi mikä takaa sen että toimintaamme valvoo ulkopuolinen taho. Valvonnan suorittaa DNV GL Business Assurance Finland Oy Ab joka omalta osaltaan ohjaa meitä tekemään yhä parempia ponnisteluja asiakkaidemme eteen. Olemme myös kehittäneet oman sisäisen laatujärjestelmän ja toimintatavan mikä on toimintamme kivijalkana.

Näytä